Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak u nás vypadá výuka

Poskytujeme skupinové i individuální kurzy, v naší učebně v Brně-Líšni, u Vás doma i ve firmě. Kombinujeme moderní a zábavné metody výuky s osvědčenými klasickými metodami. Výuku zaměřujeme na Vaše individuální požadavky (konverzace, příprava na zkoušky, cestování, Business English...).

 

INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA

Pro nejnáročnější klienty nabízíme možnost individuálních hodin, tzv. "one to one". Lektor se zcela věnuje jednomu studentovi a styl výuky se přizpůsobuje přesně na míru jeho potřebám. Jedná se o nejintenzivnější a nejefektivnější formu výuky.

 

DVOJICE STUDENTŮ

Velmi oblíbená forma výuky, studenti nejenže anglicky komunikují s lektorem, ale i mezi sebou. Přítomnost dalšího studenta působí motivačně. Výuka je zároveň velice intenzivní, oba studenti se během hodiny neustále do výuky aktivně zapojují.

 

SKUPINA 3 STUDENTŮ

3 je u nás maximální počet studentů ve výuce. Je to dáno rozměry naší (zatím jediné) učebny, ale zároveň tento fakt výborně vymezuje základní charakteristiku jazykové školy Líšeň English, což je zaměření na intenzivní výuku v malých skupinách. Výuka ve skupině 3 studentů je stále velmi efektivní a výsledky jsou nesrovnatelné se skupinami např. s dvojnásobným nebo i větším počtem studentů

 
 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 127477
Měsíc: 1092
Den: 43