Jdi na obsah Jdi na menu
 


Individuální výuka

 

INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA

Vyhovuje Vám učit se spíše individuálně, než ve skupině? Chcete si určovat vlastní tempo, náplň a čas výuky? Pokud ano, pak využijte naše individuální kurzy angličtiny. Jedná se o intenzivní formu výuky, kdy se lektor po celý čas věnuje pouze jednomu studentovi.

 

kopie---kopie---1280px-dartmoor_clapper_bridge_mod.jpg

 

  • Připravíme Vám výuku podle Vašich přání. Můžete se zaměřit na konverzaci, základní dorozumění, Business English, přípravu na zkoušku atd... je to na Vás!
  • Maximálně se Vám přizpůsobíme, co se týče termínu výuky. Nebudete se muset vměstnat do předem vypisovaných rozvrhů.
  • Předplatíte si takový počet lekcí, který Vám vyhovuje. Jakmile své předplacené hodiny vyčerpáte, tak se Vám ozveme, abychom se domluvili na další výuce. Individuální kurz můžete kdykoliv ukončit a částka za nevyužité hodiny Vám bude vrácena.
  • Výuka standardně probíhá v našich učebnách v Rodinném centru Pastelka (Nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň) nebo v Salesiánském středisku mládeže (Kotlanova 13, Brno-Líšeň) za cenu 500,- Kč za 60 minut výuky. V případě 90-minutové výuky je cena 700,- Kč za lekci.
  • Výuka může probíhat i u Vás doma nebo na pracovišti. Cena za 60 minut výuky je v tomto případě 400,- Kč. 90 minut výuky je za cenu 600,- Kč.
  • Využijte naši nabídku 30 minut ukázkové výuky nezávazně a zcela zdarma!

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte.

VÝUKA VE DVOJICI

Máte partnera, kamarádku... zkrátka druhou osobu, se kterou byste chtěli mít výuku angličtiny? Lekce ve dvojici jsou specifické tím, že mnoha studentům vyhovují více než skupinová i individuální výuka. Lektor při nich využívá efektivní metody jak ze skupinových, tak individuálních lekcí.

Pokud byste měli zájem o výuku ve dvojici, je cena za osobu výrazně nižší než u individuální výuky. Kontaktujte nás prosím pro bližší informace.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!

 
 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 127479
Měsíc: 1093
Den: 44