Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši lektoři

11zon_cropped-5-.png

Sonia Bueno García, španělský jazyk
¡Hola! Me llamo Sonia Bueno García y soy de Barcelona. He enseñado español como lengua extranjera en Inglaterra, Grecia y, ahora, en la República Checa. Hace cuatro años que soy examinadora DELE para el Instituto Cervantes. ¿Sabes que hay más de cuatrocientos millones de hispanohablantes en el mundo? ¡Únete a nosotros y sé uno más!
(¡Hola! Jmenuji se Sonia Bueno García a jsem z Barcelony. Učila jsem španělštinu jako cizí jazyk v Anglii, Řecku a nyní v České republice. Poslední čtyři roky působím jako zkoušející v Institutu Cervantes. Věděli jste, že ve světě mluví španělsky více než 400 milionů lidí? Přidejte se k nám!)

11zon_cropped-4-.png

Bc. Anna Klímová, anglický jazyk
Studovala jsem učitelství anglického jazyka a literatury a hudební výchovu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem . Nyní pokračuji ve studiu na Pedagogické fakultě MU v Brně. Několikrát jsem pracovala jako au pair v Anglii a Severním Irsku, kde jsem si oblíbila  irskou kulturu, hudbu, tanec a jazyk. Hraji na klavír, violoncello a kytaru. Mezi mé sportovní zájmy patří jízda na kole, plavání, stolní tenis, turistika a horolezectví.

11zon_cropped-3-.png 

Mgr. Kadri Kiviste, anglický jazyk
I am originally from Estonia, but I have lived for longer periods in Sweden, in the USA and in the Czech Republic. I have got a Master's degree in Applied linguistics from Texas Tech University in the United States and another one in Swedish from Tartu University in Estonia. Now I live and work in Brno where I have been for more than ten years. In my free time, I usually go somewhere with our family -- we travel a lot or go cycling, skiing or hiking somewhere near Brno. I also like reading crime fiction and singing in our choir. In teaching I prefer the communicative approach and I enjoy meeting curious, hard-working and motivated students.
(Pocházím z Estonska, ale delší dobu jsem žila ve Švédsku, USA a v České republice. Absolvovala jsem magisterské studium angličtiny (Applied Linguistics) na Texas Tech Univerzitě v USA a švédštiny na univerzitě v Tartu v Estonsku. Nyní žiji a pracuji v Brně, kde už jsem více než 10 let. Ve svém volném čase nejraději podnikám výlety s rodinou (kolo, lyže, hory). Také ráda čtu detektivky a zpívám v pěveckém sboru. Ve výuce mám ráda komunikativní přístup, ráda potkávám zvídavé, snaživé a motivované studenty.)

11zon_cropped-2-.png

Mgr. Monika Kučerová, německý jazyk
Narodila jsem se v Brně a němčina mě bavila už od dětství. Začala jsem s ní dřív než se školní docházkou a nakonec jsem ji vystudovala spolu s latinou na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Jeden semestr studia jsem absolvovala na Vídeňské univerzitě. Po studiu jsem učila němčinu externě na JAMU v Brně. Teď jsem na mateřské dovolené a věnuji se hlavně překladům divadelních her. Kromě toho poskytuji příležitostná doučování. Jsem přepoctivá, což se odráží i v mé práci. Po svých žácích hodně vyžaduji, ale také se jim snažím hodně dát. Mám ráda zpětnou vazbu, tj. když se žáci ozvou hned, když něčemu nerozumí. Hodiny se snažím oživit konverzací, hrou, poslechem nebo jinými materiály. Ráda vám pomůžu zábavnou formou rozšířit slovní zásobu. Těším se na společné hodiny!

11zon_cropped.png

Mgr. Petr Matula, anglický jazyk
Pocházím z Brna-Líšně, vystudoval jsem učitelství angličtiny na Univerzitě J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Rok jsem strávil pracovně a studijně v Anglii a půl roku jsem studoval angličtinu na univerzitě v Dánském Aalborgu (kde jsem si při studiu dánštiny uvědomil, jak je angličtina jednoduchá!). Pravidelně se účastním vzdělávacích seminářů pro učitele, ze kterých rád čerpám zajímavé podněty pro výuku. Ve svých hodinách rád pracuji se zajímavými konverzačními tématy a s praktickou, každodenní angličtinou. Volný čas nejradějii trávím s rodinou, baví mě turistika a hudba. Angličtinu učím i překládám často a rád.

11zon_cropped-1-.pngMgr. Michaela Maxová, anglický jazyk, německý jazyk
Jsem učitelka anglického a německého jazyka. Učím na základní škole starší žáky a mimo jiné už od dob mého studia učím soukromě. Mám za sebou několik zahraničních pobytů např. v Severním Irsku, Německu a Rakousku, kde jsem buď studovala nebo pracovala. Díky těmto cestám se mi podařilo získat zkušenosti nejen jazykové, ale také jsem mohla poznat kulturu a život v dané zemi zblízka. Při výuce se snažím kombinovat osvědčené metody s těmi moderními. Používám aktuální materiály z různých zdrojů s cílem udělat tak mé hodiny zajímavé a co nejvíce na míru svým studentům. Učení a práce s lidmi mě naplňuje a baví!

 
 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 127601
Měsíc: 1109
Den: 33